LIVS COACH

Dager som kommer og dager som går ikke visste jeg at det var selve livet … Ikke utsett det som kan begynnes på i dag… Livet har bølgedaler, krav og tidspress. Det skaper et økende behovet for coaching.

dsc_6044aidafoto-no2016-sorthvit

Hvorfor gå til coach?
– for å få en sparringspartner som er objektiv (ikke familie/kollega/venn)
– for å kunne ta tak i utfordringene før det blir et uoverkommelig problem. Veldig mange venter altfor lenge med å ta tak i problemer – da blir de små utfordringene store berg i stede for små tuer
– få hjelp til å sortere ut tanker, ideer og valg
– for å finne dine egenskaper og ressurser; og sørge for at du bruker de til ditt eget beste.
En coach er en supporter som gir deg støtte der det trengst og utfordringer der det er mest nyttig. En coach lærer deg også hvordan du skal gi support til deg selv

EN TIL EN COACHING:
Jeg tar i mot enkeltpersoner til coaching. Dette oppleves som en samtale der vi sorterer fortid og skaffer best mulig perspektiv for å kunne møte fremtid.
Pris for påbegynt klokketime: kr 900,-

Jeg tilbyr også personlighetstest. Dette er en fin døråpner til å bli bedre kjent med seg selv og en god start på et coaching-forløp. Pris for test: kr 300,-

PAR COACHING:
Et samliv har mange faser og «årstider». Selv om man elsker hverandre kan det være vanskelige hverdager som trenger ny innsikt, flere perspektiver, nye rutiner og/ eller holdninger.

I par coaching er fokuset å skape forståelse for partene gjennom bevisstgjøring av strategier til de forskjellige personlighetstypene. Gjennom mer kunnskap og innsikt  skapes et fundament for respekt og toleranse.

Par coaching starter alltid med en felles time. Deretter veksler en mellom enkelttimer og felles timer med partene, alt etter hva som er utfordringen.

Pris for påbegynt klokketime: kr 1050,- (felles timer).
Pris for påbegynt klokketime: kr 900,- (enkelt timer).

Et krav for å starte med par coaching er at begge tar personlighetstest som jeg tilbyr. Pris for par som tar testen: kr 400,-

HPEI – test:
Halin Premont Enneagram indikator-test er en vitenskapelig validert Enneagramtype-test utviklet av psykologene Phillippe Hallin og Jaques Prémont, i samarbeid med statiker professor Nathalie Delobbe.  Testen tar fra 15-20 minutter å fylle ut og resultatet vil vise hvilke typer du får mest score på. Dette resultatet blir så bruket inn mot den individuelle oppfølgingen i coachingtimene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s