SANG COACH

EdelPhoto-9374

Sangtimer fra 1.1.2021:
Enkelttime (50 min): kr 500,-
5 timer x 50 min: kr 2.250,-
10 timer x 50 min: kr 4.500,-

Om du tar en enkeltime og så ønsker å bestille flere timer, så gjør jeg det om fra enkelttime til pakketilbud på fakturaen din.
Du bestemmer selv hvor ofte du vil ha time. Det er størst effekt om du har tid til å øve mellom timene.
Om du vil dele en time med noen (eksempelvis din partner) går det fint. Timen vil fremdels være på 50 minutter (delt på to). Man lærer mye av å høre på hverandre. Også gøy om man øver på en duett.

Timer i stemmebruk:
– samme satser som for sangtimer.
Passer for deg som har jobb der du er avhengig av å bruke stemmen mye, både i  store forsamlinger og i mindre grupper (Eksempelvis: lærer, foredragsholder, leder..)

Regler ved avbestilling:
Avbestilling av time må skje 24 timer før avtalt time. Om du uteblir uten å gi beskjed vil du bli fakturert for hele timen.

Hvordan forbereder du deg til sangtimen?
Tenk over hva du vil synge. Når du kommer til timen har du med en sang med en tilhørende tekst, akkorder, noter eller karaoke/playback. (Dette er mulig å finne på Google, Youtube, Spotify, Itunes osv).
Om du ikke helt vet hva du vil synge kan vi bruke deler av første time til å finne ut av dette. Om du ikke har mulighet til å skrive ut noter, tekster, playback osv, så gi meg beskjed i forkant, så ordner jeg dette.

Hvordan fungerer timene?
Når du kommer velger du om du vil varme opp eller ikke. Så synger du sangen du har tatt med. Etterpå snakker vi litt rundt det du ønsker å jobbe med i akkurat denne sangen. Det kan være klangfarge, støtte/pust, pitch eller ulike effekter. Alt er like bra!

dsc_6119aidafoto-no2016Hvorfor legger ikke læreren til rette for sangtimen?
Her har vi ikke karaktersetting og alle stilarter er likeverdige. Derfor er det viktig å finne ut hva du synes passer deg best og hva som er ditt uttrykk og din stil. Det finnes ikke rett og gal vei, og læringen skal ha et positivt fortegn. Derfor vil jeg at du selv skal velge hva du vil synge og til mer forberedt du er, til mer får du ut av timen din. Jeg bistår med verktøy for at du skal oppnå det du vil. Jeg hjelper deg også med dine tanker omkring låtvalg og kan hjelpe deg å finne det som passer akkurat deg, om det er det som er utfordringen din.

Hvilken metode brukes?
autCVTlogo_blacktext_transparentbackgr_160pxJeg er utdannet Complete Vocal Technique lærer og bruker derfor The Complete Vocal Technique (CVT). Dette er en pedagogikk som er basert på nyere og oppdatert forskning på stemmebruk, gjort av den danske sanger og stemmeforsker; Catharina Sadolin. «Komplett sangteknikk» uttrykket brukes fordi teknikken tar for seg alle lyder stemmen kan produsere, uavhengig av musikalsk stilart.
Vi mener at alle kan lære å synge og at alle lyder kan produseres på en sunn måte. Bruker vi riktig teknikk, så får vi en sunn stemme. Mer om Complete Vocal Technique kan du lese her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s