WORKSHOPS

WORKSHOPS FOR KOR:

dsc_6065aidafoto-no2016

Trenger ditt kor en vitamininnsprøyting? Trenger dere teknisk sangtrening? Jeg kan tilby begge deler. Ta kontakt og fortell meg hva ditt kor trenger mest av alt.

Jeg har selv sunget i kor og mindre grupper hele livet:
«Å synge er å få energi – jeg kjenner jeg LEVER!»
«Å synge i kor er å være en del av ett større felleskap, å kunne dele musikk på denne måten er verdifullt og energiskapende.»

Jeg er musikalsk leder for to kor og en vokalgruppe. Jeg har aldri vært og vil aldri være en ordinær dirigent. Teamleder og inspirator er et mer dekkende ord.

Fokuset ligger alltid i det positive, det vi får til sammen og at vi løfter hver og en opp til et høyere nivå. Letteste måte å lære nytt på, er ved å ha det kjekt sammen og kjenne på glede og latter.

WORKSHOPS FOR ARBEIDSPLASSEN/ FORELDREMØTER/ KICK OFF:

IMG_7783_Turid synger

Med min utdanning fra pedagogikk, Nevro Lingvistisk Programmering (NLP), veiledning, coaching, personlighetstyper (Enneagrammet) og sang – så har jeg mye å by på når det gjelder innhold på arbeidsplassen eller i organisasjonen. Aktuelle tema er: teambuilding, ledelse, motivasjon, effektivitet, trivsel, yte evne osv…Ta kontakt og fortell meg litt om hvilke utfordringer dere står overfor – så kan jeg fortelle litt om hva jeg kan bidra med for at akkurat dere skal komme et skritt videre.

ENNEAGRAMMET:

Jeg holder med jevne mellomrom kurs om Enneagrammet. Kunnskapen om personlighetstypene har vært et uvurderlig verktøy som jeg gjerne deler med andre. Ønsker du kurs om Enneagrammet så ta kontakt. Følg ellers med på annonsering som jeg gjør i sosiale medier. Bli facebookvenn med Resonans Studio.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s